СолоХа: "Новорічні свята — час див та добрих справ, на які очікують діти". Як минув фестиваль "Різдво з зірками" у Львові (ФОТО, ВІДЕО)

Новини культури
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Днями у Львові відбувся фестиваль "Різдво з зірками", організований Міжнародним благодійним фондом "Маленькі перемоги". На концерті відомі виконавці заспівали разом із дітьми з  інвалідністю. Долучилася до благодійного заходу і співачка СолоХа, яка лише кілька місяців тому стала мамою вдруге. 

Концерту передувала пресконференція за участі співачки СолоХи, засновниці БФ "Маленькі перемоги" Галини Бондарук та партнера заходу Мирона Угрина. На конференції виконавиця зазначила, що місія артистів не тільки збирати гроші для армії, а ще й дарувати дітям свою професійну іскру та ділитися талантом, розкриваючи їх вокальний та хореографічний потенціал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
СолоХа: "Новорічні свята — час див та добрих справ, на які очікують діти". Як минув фестиваль "Різдво з зірками" у Львові (ФОТО) - фото №1

Також СолоХа додає, що у них з Галиною Бондарук вже є багато ідей та спільних планів:

Для мене, як матусі двох доньок, дуже важливо допомагати діткам. Під час великомасштабної війни я зробила багато благодійних концертів  у різних містах України, виступала в Національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит". Цього разу у Львові у мене була виняткова місія — відвідати діточок з особливими освітніми потребами та дітей, що залишились без батьківської опіки. І виступити з двома чарівними дівчатками на фестивалі,

— розповідає СолоХа.

Відзначимо, що напередодні фестивалю артистка разом зі своїм колективом відвідала дитячі будинки, якими опікується Фонд. Від зустрічей із малечею співачка просто не могла стримати сліз, адже їм так не вистачає уваги та батьківської опіки, зауважує артистка.

Ми привезли всім смаколики, потанцювали та поспівали з ними, пообіймалися. Мені так хотілося обігріти кожного своєю материнською любов’ю!

— каже співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
СолоХа: "Новорічні свята — час див та добрих справ, на які очікують діти". Як минув фестиваль "Різдво з зірками" у Львові (ФОТО) - фото №2
СолоХа: "Новорічні свята — час див та добрих справ, на які очікують діти". Як минув фестиваль "Різдво з зірками" у Львові (ФОТО) - фото №3
СолоХа: "Новорічні свята — час див та добрих справ, на які очікують діти". Як минув фестиваль "Різдво з зірками" у Львові (ФОТО) - фото №4

Загалом на концерті "Різдво з зірками" виступило 11 артистів разом із вихованцями спеціалізованих шкіл та інтернатів. Для когось з дітей це був перший в житті виступ на сцені, а в когось вже навіть є власні авторські пісні. У результаті фестиваль вийшов дуже емоційним, щирим і зворушливим.

СолоХа зауважує, що "новорічні свята – це час див та добрих справ, на які особливо очікують діти". Саме тому для неї було надзвичайно важливо подарувати казковий настрій та віру в дива цим діткам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що наприкінці грудня на ялинках Києва з'явилися дуже особливі іграшки . Вони пов'язані з турботою про жіноче здоров'я й були розміщені у різних куточках столиці.