"Наш добрий маленький член сім'ї": Віталій Козловський засмутив новиную про втрату кішки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український музикант та військовий Віталій Козловський, який грубо відреагував на закиди Кондратюка про те, що він ніби більше не служить в ЗСУ, поділився із фоловерами сумною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, у 38-річного Козловського померла домашня улюблениця кішка Кася. Про це артист повідомив  на своїй офіційній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист у своєму пості написав про те, що його кішка була справжнім членом родини. Віталій також зазначив, що вона прожила 16 років.

Не стало нашої пухнастої "доці" Касі. Ти була свідком усіх важливих подій у житті. Наш добрий маленький член сім'ї. 16 твоїх щасливих років життя, а для мене то була безумовна любов і терапія від самотності. Тепер я не сам, ти передала мене в надійні руки,

– написав виконавець та військовий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як музикант та військовий Віталій Козловський вийшов на звʼязок з особливої нагоди. Артист зняв невелике відео у військовій формі, в якому повідомив, що отримує багато питань щодо того, чи все з ним в порядку.