Все ще у ЗСУ, чи Кондратюк був правий? Вперше за тривалий час Віталій Козловський вийшов на звʼязок з особливої нагоди

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не так давно продюсер Ігор Кондратюк неочікувано заявив, ніби знає, що його експодопічний Віталій Козловський більше не служить в ЗСУ . І хоча спочатку артист обійшовся лише одним коротким коментарем стосовно цього, сьогодні стало відомо, чи дійсно правдиві слова його колишнього продюсера. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Вперше за тривалий час Віталій Козловський вийшов на звʼязок у соцмережах. Артист зняв невелике відео у військовій формі, в якому повідомив, що отримує багато питань щодо того, чи все з ним в порядку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співак зазначив, що продовжує нести службу та захищає Україну у важкі часи повномасштабної війни. А повернутися у соцмережі його змусили обставини, адже йому з побратимами потрібна фінансова допомога для придбання генератора та інших необхідних на фронті речей.

Привіт друзі. Приємно з’явитися перед вами, тому що дірект завалений повідомленнями, чи з вами все добре, тобто зі мною. Зі мною все добре. На службі як на службі. Мені б хотілося вийти до вас з гарною новиною. Як мінімум такою якоюсь, творчою, що виходить нова пісня або відео. Але на все свій час. Я з'являюся для того, аби попросити вашої допомоги. Вибачте будь ласка, але допомога потрібна хлопцям. Потрібен генератор і на поточні потреби необхідні кошти. Хто скільки зможе. Люблю вас. Дякую, що ви зі мною,

– сказав Віталій Козловський.

Варто зазначити, що вже за добу прихильникам артиста вдалося повністю закрити збір. Тому немає сумнівів, що співак може розраховувати на свою аудиторію, в разі такої необхідності.

Все ще у ЗСУ, чи Кондратюк був прав? Вперше за тривалий час Віталій Козловський вийшов на звʼязок з особливої нагоди - фото №1
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський заінтригував фанатів . Артист натякнув, що найближчим часом його прихильників чекає музичний подарунок.