"Не думайте, що тягли інтригу": дружина "Холостяка" Михайлюка розсекретила ім'я новонародженого сина (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Офіційна дружина колишнього героя реаліті-шоу "Холостяк" Макса Михалюка, модель Дар'я Хлистун, яка народила Максові сина, розсекретила, як саме вони назвали хлопчика. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як виявилося, щасливі батьки назвали свого сина давньогрецьким ім'ям Димитрій. Про це Хлистун розповіла у пості на своїй офіційній сторінці в  Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, молода мама теплий кадр з крихітним малюком. Вона розповіла, між якими іменами для майбутнього сина вони вагалися.

Хочу нарешті сказати ім’я нашого сина. Не думайте, що тягли інтригу або хотіли довше протримати в секреті. Ми просто розгубилися і довго обирали ім’я. Цього разу було дуже важко. В пологовому дали йому - Theo. Коли була вагітна, гадала, що народиться - Amir. Але в кінцевому результаті в нас - Dimitri,

- похвалилася новоспечена мама.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка "Холостяка" Вікторія Варлей уперше стала мамою.  У співбесіді з журналістами інфлюенсерка розповіла, що народила доньку на парних пологах, а разом із чоловіком вони обрали для малечі імʼя Мішель, що в перекладі з французької означає "подарунок від Бога".