"Від сьогодні я мама ще і хлопчика": обраниця екс-холостяка Макса Михайлюка повідомила про народження другої дитини (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишній головний герой 10 сезону реаліті "Холостяк", професійний пілот Макс Михайлюк вже вдруге став батьком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цією радісною новиною у себе в Instagram-Stories поділилася модель та обраниця Макса Даша Хлистун. Як виявилося, у зіркової пари народився син.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Від сьогодні я мама ще і хлопчика": обраниця екс-холостяка Макса Михайлюка повідомила про народження другої дитини (ФОТО) - фото №1

Наразі невідомо, як Даша та Макс назвали хлопчика. Однак, дружина Михайлюка вже встигла поширити світлину з полового будинку. Відомо, що пологи проходили у США.

Від сьогодні я мама ще і хлопчика. 06.02.24,

- написала Даша.

Окрім того, вона розповсюдила чуттєвий ролик, на якому видно, як її коханий та 3-річна донька Аріана вперше побачили новонародженого. З кадрів бачимо, як  дівчинка цілує свого братика та ніжно гладить його.

Знайомство з братом. Замість того, аби спати, я милуюсь цим відео і маленькою людиною, яку я носила 9 місяців під серцем,

- підписала відео Хлистун.

"Від сьогодні я мама ще і хлопчика": обраниця екс-холостяка Макса Михайлюка повідомила про народження другої дитини (ФОТО) - фото №2
"Від сьогодні я мама ще і хлопчика": обраниця екс-холостяка Макса Михайлюка повідомила про народження другої дитини (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як учасниця "Холостяка" показала, як годувала з ложечки Моргенштерна. Той подякував їй українською мовою.