Такою ви її ще не бачили: Ксенія Мішина неочікувано стала блондинкою (ВІДЕО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Є зірки, які люблять часто експериментувати зі стилем, макіяжем і зачісками. А є й ті, хто тривалий час залишається в тому образі, який звикли бачити фанати. Однак усім нам іноді потрібні зміни, а нещодавно на них наважилася й акторка Ксенія Мішна, яка нещодавно повернулася з насиченого відпочинку на Балі.

Фішка стилю Ксенії Мішиної – розкішне довге волосся натурального кольору. Але, приготуйтесь, адже днями акторка показала незвичне перевтілення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на власній сторінці в Інстаграмі Мішина опублікувала коротке відео, на якому спочатку позує без зачіски та макіяжу, прикриваючи очі за темними окулярами. А вже в наступному кадрі акторка позувала з яскравим акцентним макіяжем та постала перед камерою в образі ефектної білявки.

Варто зазначити, що в реальному житті Ксенія Мішина поки не наважилася на такі кардинальні зміни, тому скористалася перукою. Проте її фоловери зазначили, що зірці пасує світлий колір волосся, а такий її образ багатьом нагадав стиль Меган Фокс.

Такою ви її ще не бачили: Ксенія Мішина неочікувано стала блондинкою (ВІДЕО) - фото №1
Такою ви її ще не бачили: Ксенія Мішина неочікувано стала блондинкою (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, до того Ксенія Мішина постала у тонкому ліфчику за 13 тисяч. Як виявилося, вінілове чорне бра з коштовними кристалами – від популярного італійського бренду GCDS.