Головна "прочанка" Оксана Марченко несподівано оновила свій імідж. Зрадниця України планує "грандіозне" повернення?

Новини шоубізнесу
790
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оксана Марченко
Фото: t.me/oksana_marchenko_official

Одна з головних зрадниць України несподівано засвітилася у соцмережах

Відома телеведуча-зрадниця Оксана Марченко, схоже, вирішила оновити імідж з появою другого онука . До того ж, “прочанка”, яка після втечі в московію переважно зберігала мовчання, неабияк активізувалася у соцмережах. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Якийсь час дружина Віктора Медведчука майже не виходила на зв’язок після втечі на росію. Але, останнім часом вона була ледь не вимушена повернутися у соцмережі, адже випустила новий сезон свого безглуздого проєкту “Паломниця”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Оксана Марченко
Фото: t.me/oksana_marchenko_official

До слова, аби промо привернуло більше уваги, зрадниця почала жалітися, ніби втратила усі матеріали на початку війни в Україні. Марченко зазначила, що відзняті завчасно відео були викрадені з її офісу в Україні під час “захвату та розгрому”. Проте уточнювати, що саме армія рф чинила жорстокі звірства, вторгнувшись у мирні міста незалежної країни — дружина Медведчука не стала.

Однак несподівано “викрадачі” самі почали повертати їй матеріали для серіалу. Тому, судячи з усього, вона сприйняла це як “знак”, аби повернутися до активного життя у соцмережах. А на додачу ще й, як зазначає OBOZ , оновила імідж, перефарбувавши волосся у темніший відтінок і, як можна помітити, не раз відвідавши кабінети пластичних хірургів та косметологів.

Оксана Марченко
Фото: t.me/oksana_marchenko_official

Так, зараз Оксана Марченко вдає з себе побожну жінку, яка несподівано увірувала у вищі сили. Мабуть вони й нашіптували скандальному подружжю запроданців красти міліони та підтримувати геноцид українського народу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка “Дизель Шоу” зізнався, які має зв’язки з Оксаною Марченко. Виявилося, що комедійний актор породичався зі зрадницею через доньку.