Невістка зрадниці Марченко згадала українську мову, заговоривши про народження другої дитини (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще у листопаді 2023 року стало відомо, що Оксана Марченко та Віктор Медведчук знову стануть бабусею і дідусем . І тільки зараз виявилося, що невістка відомих зрадників України вже народила другу дитину. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Перші чутки, що дружина Богдана Марченко вдруге стала мамою зʼявилися в ЗМІ ще у грудні минулого року. Проте ані вона сама, ані її рідні донедавна не розкривали жодних деталей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж днями на сторінці невістки Оксани Марченко в Imstagram зʼявився допис, присвячений появі другої дитини. У сторіс Катерина поділилася кадром зі студійної фотосесії, де позує із новонародженим малюком на руках та старшим сином Віктором, що народився у 2021 році.

Варто зазначити, що вік та стать новонародженого Марченко поки вирішила приховати від публіки. Проте несподівано для багатьох, про поповнення у родині вона вирішила розповісти українською мовою. Хоча ж до того Катерина завжди вела соцмережі російською.

Невістка зрадниці Марченко згадала українську мову, заговоривши про народження другої дитини (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/90_katerina_60/

Зазначимо, Богдан Марченко — старший син Оксани Марченко, якого вона народила в першому шлюбі, з підприємцем Юрієм Коржем. Зрадник Медведчук є вітчимом Богдана, однак попри це, свого первістка, народженого 2021 року, він назвав Віктором, на честь державного зрадника України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка "Холостяка" Вікторія Варлей уперше стала мамою . 39-річна акторка народила доньку від чоловіка-американця.