Людмила Барбір вперше показала свого чоловіка, який добровільно поповнив лави українського війська

Новини шоубізнесу
1 920
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Телеведуча Людмила Барбір
Фото: instagram.com/liudmila.barbir/

Телеведуча пригадала перший день війни та пригадала важке розлучення з сином

У другі роковини повномасштабної війни телеведуча Людмила Барбір, яка заматюкалася у прямому ефірі , вперше показала свого чоловіка-військового. Зірка “Єдиного марафону” пригадала, як для її сім’ї почалася війна та що вони робили у перші дні російського вторгнення. Усі подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На власній сторінці в Instagram Людмила Барбір опублікувала щемливий допис з власною історією, як їй довелося розлучатися з сином та коханим чоловіком. Телеведуча пригадала перший день війни, у який їй довелося вийти у прямий ефір разом з Єгором Гордєєвим, де він вперше на всю Україну повідомив, що почалася повномасштабна війна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Людмила Барбір з чоловіком-військовим
Фото: instagram.com/liudmila.barbir/
В моїй пам'яті назавжди залишиться той день — 24 лютого 2022. Я різко прокинулась від гучних вибухів. Перелякана вибігла в коридор і побачила, як сусіди в паніці з дітьми спускалися в укриття, а консьєржка вибігла на вулицю і в істериці кричала: "Прокидайтесь, люди! Почалась війна!" Я схопила телефон і розгублено шукала бодай якусь інформацію з офіційних джерел, але її не було, зате всі соцмережі рясніли повідомленнями про вибухи по всій країні,
— пригадала Людмила Барбір.

Після ефіру телеведуча разом з чоловіком вирішили вивезти сина у більш безпечне місце, а самі вони планували повертатися у Київ, попри усі складнощі. Сама Людмила планувала далі працювати, а її коханий — пішов захищати Україну від окупантів.

Ми завантажили авто і поїхали до батьків. Разом з нами поїхала родина наших друзів з дітьми й мамою, яким ми запропонували прихисток. Там ми лише переночували, а удосвіта вирушили в дорогу. Відпускала нас мама з важкою душею, а прощаючись сказала: "Боже, я оце плачу, ніби на війну вас проводжаю!" І от ця фраза, якою ми раніше кидалися, не вдумуючись в сенс, автоматично набула абсолютно іншого значення - стала страшною реальністю.
Коли ми прощалися, то не знали, чи побачимось ще знову. Майже рік ми із сином жили окремо: він у бабусі, а я — у Києві, і лише згодом забрала його додому. Ну а чоловік після ТРО відразу пішов добровольцем на війну,
— написала ведуча.
Чоловік Людмили Барбір
Фото: instagram.com/liudmila.barbir/

У своїй промові Людмила зазначила, що вже не пам’ятає, яким було життя до початку повномасштабної війни. Адже за два роки уся країна пережила чимало болісних втрат та гірких новин. Проте телеведуча продовжує вірити та підтримувати українських захисників.

Минуло два роки, а таке відчуття - ніби всі п'ять... Останнім часом ловлю себе на думці, що не можу згадати на рівні відчуттів того - минулого життя. Життя без втрат, болю, заціпеніння, постійної напруги та тривоги. Я вже забула, як це жити повноцінною сім'єю, коли є опора, коли син разом із татом... Але живу надією, що таки настане той час, коли ми знову будемо всі разом... Дякую всім нашим захисникам та захисницям за кожен день, що наближає нас до перемоги,
— підсумувала телеведуча.
Чоловік Людмили Барбір
Фото: instagram.com/liudmila.barbir/
Чоловік Людмили Барбір
Фото: instagram.com/liudmila.barbir/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Дікусар розповів, як змінився за ці два роки війни. Військовий зізнався, що його розчарувало за цей час.