У другі роковини широкомасштабної війни Віталій Козловський показав ексклюзивні кадри з фронту (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 612
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Артист розповів про зміни, яких він зазнав за час перебування у війську

У другу річницю повномасштабної війни Віталій Козловський підсумував, що змінилося в його житті за цей час. Не секрет, що зараз артист боронить Україну на фронті, хоча і його колишній продюсер стверджував, що співак більше не служить у ЗСУ . Тому 24 лютого він вирішив показати ексклюзивні фото та відео, які раніше не бачила його аудиторія. Усі подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Instagram співак, а нині військовий, показав військові будні у компанії побратимів. У червні минулого року Віталій Козловський був мобілізований, а після навчання — прийняв присягу та відправився на фронт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На архівних кадрах артист показав життя у польових умовах, як він готував їжу, допомагав танкістам та співав для побратимів у вільний час.

За 2 роки повномасштабної сталося багато змін у житті. Рандомні спогади. Дякую усім Героям, завдяки кому ми сьогодні можемо називатись українською нацією! Героям Слава,
— підписав публікацію Віталій Козловський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віталій Козловський заінтригував фанатів . Співак натякнув, що у найближчому майбутньому він зможе потішити слухачів новою композицією.