Ексведучий Телемарафону Орест Дрималовський, а нині військовий ЗСУ, пожалівся на зарплату піхотинця

Новини шоубізнесу
952
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Телеведучий та військовий Орест Дрималовський
Фото: instagram.com/drymalovsky

Хлопці та дівчата, які щосекундно ризикують власним життям, заробляють не такі вже й "мотиваційні" зарплати

Відомий український телеведучий Орест Дрималовський, який провів крайній ефір Телемарафону , а після — поповнив лави українських військових, розповів про зарплату українських захисників. Чи є вона мотивацією для військових ЗСУ дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На власній сторінці в Instagram Орест намагається розповідати підписникам про те, як проходить навчання на одному з полігонів ЗСУ та що він вже встиг помітити, доєднавшись до армії. В тому числі телеведучий не оминув і фінансову сторону військової служби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, один з підписників Ореста Дрималовського запитав, чи є висока зарплата мотивацією для військових. За словами телеведучого, щоденно військові ризикують власним життям, тому та зарплата, яку вони отримують — зовсім несумісна з тим, що заради неї роблять воїни ЗСУ.

Так, як і в будь-якій іншій сфері. Вважаю, що піхотинці, які виконують найскладніші завдання на лінії зіткнення, повинні отримувати ще більше. Це надскладна робота, що має бути гідно оцінена. Воїни не повинні думати, як забезпечити себе і своїх рідних,
— зазначив Орест.
Телеведучий та військовий Орест Дрималовський
Фото: instagram.com/drymalovsky
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у другі роковини широкомасштабної війни Віталій Козловський показав ексклюзивні кадри з фронту . Артист розповів про зміни, яких він зазнав за час перебування у війську.