Колишній ангел Victoria's Secret Міранда Керр вчетверте стала мамою

Новини шоубізнесу
896
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Міранда Керр
Фото: Getty Images

Австралійська супермодель народила вже четвертого сина

40-річна австралійська модель Міранда Керр знову стала мамою. Своєму чоловікові, генеральному директору Snapchat Евану Шпігелю вона народила ще одного сина. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Як повідомляє видання Daily Mail , у моделі та мільярдера народився син. Пара зіграла весілля ще у 2017 році, та вже має двох спільних дітей. Окрім того, Міранда Керр також виховує сина від колишнього чоловіка, зірки Голлівуду Орландо Блума, з яким була одружена з 2010 року по 2013-й.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж модель додала, що четвертого малюка вона народила ще 18 лютого. Але, судячи з усього, модель не поспішала публічно про це розголошувати відразу, аби більше уваги приділити власній родині. Відомо, що для новонародженого малюка Міранда та Еван обрали ім’я П’єр.

Ми дуже раді появі нашого маленького сонячного промінчика, П'єра Керра Шпігеля. Ми дуже раді вітати нашого четвертого сина в нашій родині. Почуваюся дуже щасливою,
— поділилася новиною Міранда Керр.
Міранда Керр та Еван Шпігель
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Джамала повідомила, що стане мамою втретє . Артистка вирішила поділитися радісною новиною напередодні Нацвідбору, адже там вже в ефірі її животик помітили глядачі.