Не стало відомого коміка Річарда Льюїса: відома причина смерті зірки

Новини шоубізнесу
2 501
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Комік Річард Льюїс
Фото: Daniel Prakopcyk, For The Times

Знаменитому коміку було 76 років

На 77-му році життя ввійшов популярний американський стендап-комік та актор Річард Льюїс. Знаменитість здобув свою популярність завдяки таким стрічкам, як “Стримай свій ентузіазм”, Робін Гуд: Чоловіки в трико та іншим численним кінороботам.

Отож, смерть спіткала зірку у його будинку у Лос-Анджелесі. Як повідомило видання Reuters , причиною кончини став серцевий напад.Зауважимо, що ще рік тому артист зізнавався, що у нього свого часу діагностували хворобу Паркінсона. Внаслідок тяжкого недугу, Річард вирішив покінчити із зірковою кар'єрою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З приводу смерті артиста висловився його друг та публіцист Девід. Товариш Річарда зазначив, що його друг змусив його плакати.

Ми з Річардом народилися з різницею в три дні в одній лікарні, і більшу частину мого життя він був мені як брат. У нього було рідкісне поєднання найкумеднішою людини і водночас наймилішої у світі. Але зараз він змусив мене плакати,
- сказав Девід. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як помер український блогер-мільйонник Юрій Ворожко. Трагедія сталася після того, як чоловік дізнався, що вдруге стане батьком.