Представниця Білорусі на "Міс Європа" спробувала "зам'яти" скандал з приниженням українки

Новини шоубізнесу
2 033
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Максимович на “Міс Європа” Білорусі на “Міс Європа”
Фото: instagram.com/irina.ray2744

Свою ганебну поведінку вона коментувати не стала, як і підтримку російської агресії, тому у чому була суть її публікації — питання відкрите

За традицією конкурси краси майже завжди супроводжуються скандалами. Проте більш бридку і ганебну ситуацію, ніж цьогорічна “Міс Європа” пригадати, мабуть, неможливо. Адже окрім того, що організатори роздавали переможні місця за чималі хабарі, так і самі учасниці виявилися ще тими скандалістками.

Так, у Мережі активно почали поширювати відео, на якому представниця Білорусі на “Міс Європа” агресивно поводилася, негативно висловлювалася в бік українки та відкрито толерувала російському вторгенню. Водночас Ірина Максимович заявила, ніби представниця України на “Міс Європа” не приїхала на конкурс, аби на широкий загал вкотре привернути увагу світу до проблем, пов’язаних з широкомасштабною війною, а просто приїхала “цицьками трусиш на конкурсі краси”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Представниця Білорусі на “Міс Європа”
Фото: instagram.com/irina.ray2744

На фоні публічного осуду Максимович, вирішила прокоментувати скандал, що розгорівся довкола її ім’я. Однак перепрошувати за свою ганебну поведінку та жорстокі слова в бік України, вона не стала. Натомість Ірина звинуватила у всьому українку, водночас підтримала суперницю з росії, яка до слова, зайняла перше місце на конкурсі, заплативши 20 тисяч євро за корону.

Давайте так: ми зберігаємо тишу. Ось там, де вони роздмухують, нехай вони пишуть, витрачають свою енергію, час. Мені ніколи цим займатися. Я сподіваюся, що ви мене підтримаєте у цьому напрямку. Я нічого не коментуватиму. Нікого ображати не буду, бо я доросла людина,
— сказала Максимович.
Представниця Білорусі на “Міс Європа”
Фото: instagram.com/irina.ray2744
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, через скандальну та неприпустиму поведінку учасниць з Білорусії та росії щодо українки на конкурсі "Міс Європа 2024", організаційний комітет конкурсів краси вирішив більше не допускати представниць рф до участі у міжнародних конкурсах краси.