Скандальний конкурс “Міс Європа”: Мілена Мельничук зізналась, скільки їй коштувала участь, а Росії - перемога (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
563
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Мілена Мельничук 2024, фото
Фото: instagram.com/milena.melnichuk

Росія та Білорусь проплатили перші місця для своїх представниць на конкурсі

Раніше українка розповіла, як з неї знущалися на “Міс Європа 2024”. Тепер же дівчина поділилася, скільки витратила на участь у конкурсі краси, на якому вона представляла себе та Україну.

Мілена Мельничук поділилася деталями щодо своєї участі у конкурсі “Міс Європа”. Зокрема, вона зазначила, що проведення відбору в Україні не було: вона заповнила анкету та з серпня 2023 року спілкувалась з організаторами. Останні знайомилися з потенційною учасницею ближче та перевіряли її біографію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згодом дівчина офіційно стала представницею від України. Мельничук додає, що на її участь в конкурсі не виділяли кошти Мінкульт чи інші організації.

Всі витрати, які вона понесла, Мілена оплатила зі свого власного гаманця. А це не лише витрати на квитки до місця проведення заходу, а й костюми та багато чого іншого.

Я поїхала за власні гроші. Я не взяла ні копійки від брендів, організацій, Мінкульту. Я працюю з 13 років. На квитки, костюми, все інше – це лише мої особисті гроші. Чому я це зробила? Це можливість більше розповісти про Україну та знайти партнерів, які ще більше можуть дати грошей Україні,
- ділиться Мельничук.

Українка зазначає, що загалом вона витратила до 5 тисяч євро (близько 206 тисяч гривень). В цю суму не входить організаційний внесок, оскільки їй його сплачувати не довелося.

Скільки коштувала перемога Росії та Білорусі

За словами українки та з розмов організаторів, менеджерів - це корупційний конкурс. Так, росіянка Роза Гадієва, ймовірно, не без допомоги Мінкульту РФ купила перемогу в конкурсі краси “Міс Європа” за 20 тисяч євро. Те ж саме стосується й білоруски Ірини Максимович - її третє місце коштувало 5 тисяч євро.

Про ці схеми знає не лише Мельничук. Так, представниця Туреччини була дуже незадоволена корупцією та навіть пропонувала українці звернутися до суду.

Я знаю, що обурена дівчина з Туреччини. Вона мені вчора писала: “Подаваймо до суду. Це дуже корумпована ситуація”,
- розповіла Мілена.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як представниця Білорусі спробувала “зам’яти” скандал з приниженням українки на “Міс Європа”. Детальніше про це - у цій статті .