Вони разом вже пів року! Відома українська актриса розповіла про роман зі співаком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
859
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тетяна Злова та Богдан Буйлук, фото
instagram.com/taniazlova

Тетяна Злова закрутила роман на знімальному майданчику ще пів року тому, а розповіла про це прихильникам лиш зараз

Не встигла Мережа заспокоїтись після новин про те, що колишній Ані Лорак втретє одружується , як з’явилась ще одна резонансна новина. Відома українська актриса розсекретила роман зі співаком.

Українська актриса Тетяна Злова, яка зіграла головну роль у серіалі "Ніхто не ідеальний", розповіла про свої стосунки з колегою — актором та співаком Богданом Буйлуком. Зірки зустрічаються пів року, однак до цього моменту афішувати свої стосунки вони не хотіли.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ми почали більше дізнаватися одне про одного, говорити, і десь наприкінці літа, вирішили продовжувати спілкування, щоб дати шанс йому перерости в дещо більше,
розповіла Тетяна про те, як зав’язались їхні стосунки, в інтерв'ю для сайту 1+1.

Варто сказати, що до цього Таня та Саша показували спільні фото в соцмережах, однак чимало прихильників думали, що їх пов’язують лишень дружні стосунки. Тепер все стало на свої місця і ми знаємо, що ця зіркова пара разом вже як мінімум пів року.

Зараз пара часто ділиться спільними фотографіями свого часу разом у соцмережах.

Богдан досить нетривіальна, розумна і десь навіть геніальна людина. Мені сподобалися його особистісні якості, а ще абсолютна підтримка, якої мені не вистачало в житті. Від нього я отримую 0% осуду і 100% розуміння,
— розповіла про свої стосунки Тетяна Злова.

Богдан Буйлук — не лише актор. Він ще й талановитий співак, який був одним із солістів гурту ZBSBand та переміг в 9 сезоні шоу "Х-Фактор"“. А ось серіал "Ніхто не ідеальний" розповідає історію про дівчину, яка прагне справедливої помсти. Головна героїня повертається додому, після чого закінчується спокійне життя в будинку. Деякі члени родини готові на все, щоб позбутися небажаної гості, проте дівчина не здасться. Вона розробляє свій план гри, спрямований на помсту кривдникам, розкриття таємниць сім'ї та відновлення правди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями хореограф Женя Кот розсекретив стать майбутньої дитини . Вони з дружиною влаштували зворушливу гендер-паті.