“Я квіточка, яку потрібно поливати”: Соловій не приховує, що в неї одночасно було двоє чоловіків (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 641
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Христина Соловій, фото
Фото: instagram.com/soloviyka

Новий обранець співачки старший за неї на 11 років

Христина Соловій сходила на інтерв’ю до Маші Єфросиніної. В розмові вона дорікнула ведучій в тому, що на її руках кров українців. Також співачка розповіла, на кого проміняла Жадана.

Українська співачка Христина Соловій поділилася подробицями свого особистого життя у розмові з Машею Єфросиніною. Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі української ведучої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, Соловій зізналась, що її новий коханий старший за неї на 11 років. Водночас з колишнім партнером, українським письменником Сергієм Жаданом, різниця у віці складала 18 років.

Маша Єфросиніна не могла не зазначити, що у дівчини блищать очі, коли вона говорить про свого обранця.

Він робить мене щасливою. По-справжньому. І він наповнює мене,
- зізналась співачка.

Також вона уточнила, що має на увазі й подарунки та романтичні сюрпризи.

Це додає мені сил, натхнення, наснаги робити ще краще те, що я роблю, а не викроювати у себе щось для того, щоб догодити комусь. Я квіточка, яку треба поливати,
- заявила дівчина.

Називати імені свого нового коханого й розповідати про їхнє знайомство співачка не стала. Водночас вона не посоромилась зізнатися, що закрутила новий роман ще під час стосунків з Жаданом і саме за її ініціативою вони закінчилися.

Бо я закохалася і не змогла на два фронти. Він про це дізнався. І це було дуже нечесно, і мені дуже шкода. Я просто хотіла вибрати правильний момент, щоб йому про це сказати,
- пояснила зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В іншій нашій статті ми детальніше розповідали про роман між Соловій та Жаданом. Хто був ініціатором цих стосунків - дізнавайтесь тут .