Прямо з ліжка: Христина Соловій пояснила різкі слова у бік Маші Єфросиніної щодо "розмиття кордонів" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 102
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій
Фото: instagram.com/soloviyka

Артистка підкреслила, що її спіч був виключно у сторону тих знаменитостей, які "розмивали культурні мости" з рф

Слідом за Машею Єфросиніною щодо скандалу під час інтервʼю вирішила висловитися і співачка Христина Соловій. Артистка пояснила, кому саме адресувала свої доволі різкі слова та підкреслила свою позицію. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Христина Соловій опублікувала відеозвернення до прихильників, яких могли образити її слова. Співачка наголосила, що саме артисти та знаменитості “будували культурні мости між росією”, тому за думкою Христини, “у них на руках, на серці й на душі завжди буде кров українців”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас дівчина підкреслила, що свої слова вона не адресувала усім без виключення людям, які говорять чи раніше говорили російською мовою. Тому попри хейт та обурення деяких глядачів, Христина Соловій не збирається забирати свої слова назад, а лише порадила українцям мислити більш критично.

Розмовляти російською — ваше законне право, яке ще й захищене Конституцією України. В інтервʼю я говорю виключно про медійних людей, які після 2014 продовжували створювати руський мір в Україні своєю творчістю, своєю працею,
— підкреслила Христина Соловій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, Христина Соловій та Маша Єфросиніна пообіцяли показати, чим закінчилася їх емоційна суперечка . Але, для цього знаменитості висунули одну важливу умову…