"Я не машина для полюції!": Даша Астафʼєва зізналася, навіщо їй був потрібен образ хижого дівчиська

Новини шоубізнесу
21 295
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Астафʼєва
Фото: instagram.com/da_astafieva

Одна з найсексуальніших жінок української сцени розповіла, як стала заручницею власного образу, з якого досі не може повноцінно вивільнитися

Співачка Даша Астафʼєва, яка відмовилася співати під час війни , — українська артистка, якій не просто так дістався образ найсексуальнішої жінки. Зірка не раз позувала перед камерами оголеною та навіть особисто познайомилася із засновником Playboy Хью Хефнером. Однак останні роки Даша намагається позбутися образу "хижачки" і нарешті дати зрозуміти широкій аудиторії, якою вона є насправді.

У своєму новому дописі в Instagram артистка розповіла, як більший час своєї карʼєри їй доводилося грати ту, ким вона не є насправді. Даша Астафʼєва зізналася, що підтримувала образ одної з найсексуальніших жінок України, який їй навʼязували продюсери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, за словами артистки, у реальному житті вона не є такою. Тому зараз вона намагається позбутися цих стереотипів, показавши себе справжню.

Більшість не знає мене справжньою. Пів життя я була жінкою, вигаданою продюсерською компанією. Мене знали як сексуальне та хиже дівчисько, із яким треба бути обережним: вона або застрибне на тебе, або відкусить язика. Але зробить це начебто граючись, як усяка "кішка". Мене бачили оголеною і вважали, що моє тіло – це і є я. Одна половина людей думала, що знає мене як облуплену, інша – боялася. Я була зрозумілою, але загрозливою, відвертою, але провокативною,
— підкреслила Даша Астафʼєва.

Зараз артистка стверджує, що її аудиторія знайомиться з “новою” Дашею, справжньою. Тому й усім іншим вона радить теж не навʼязувати ярлики та відразу бути чесними з аудиторією, аби не стати заручником вигаданого образу на все життя.

Жодного разу я не зупиняла концерт із вигуками: "Стійте! Я насправді не машина для полюції! Я – жінка. У мене теж є піжама зі смішними вівцями, я теж хрюкаю, коли смішно, і плачу, коли дивлюся старий Disney". Часи були інші. Тому зараз, коли я знову повернулася в публічну площину, але поводжуся природно, люди знайомляться зі мною наново. Більшість реакцій, на щастя, позитивні. Ви приємно дивуєтеся, що в мене є позиція і серце, характер і рибальська вудка. Мені радісно нарешті відкритися і бути почутою не лише через пісні про секс,
— додала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Астафʼєва показала себе до та після професійного сценічного макіяжу. Навіть у цих питаннях артистка більше не боїться показати себе “справжню”.