Лоліта Мілявська похизувалася статусом "бабки", за який подякувала московії

Новини шоубізнесу
501
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальновідома співачка Лоліта Мілявська, яка збирається відновлювати храм на окупованих територіях, похизувалася преференціями від росії, які отримує після виходу на пенсію. Виявилося, що московія заохочує її залишатися в країні-агресора, адже щомісячно виплачує їй певну суму. Однак, як виявилося, її навіть не вистачає на нормальне життя. Що про це відомо – дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Instagram співачка похизувалася статусом "бабки" та подякувала кремлівському режиму за підвищення пенсії. Артистка заявила, що щомісячно отримує понад 7 тисяч гривень завдяки власному пенсійному посвідченню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте Лоліта зізналася, що цієї суми їй би не вистачило для нормального життя. Власне тому вона продовжує працювати. Однак навряд чи артистці це цілковито вдається, адже після скандальної вечірки Івлєєвої її виступи почали масово скасовувати .

Всім, хто писав під моїми постами "бабка", присвячую і підтверджую гордість за пенсійне посвідчення. Моя пенсія становить 23 856,55 копійки (7156 гривень). Спасибі москві за надбавку,

 – написала путіністка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, після скандальної вечірки Івлєєвої артистку взагалі хотіли запроторити за ґрати . Разом із нею також вимагали увʼязнення для путініста Кіркорова.