Лоліта Мілявська знайшла чим зайнятися на окупованих територіях після того, як залишилася без концертів на росії

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська запроданка Лоліта Мілявська всерйоз страждає після участі у скандальній "голій вечірці" Івлєєвої. Адже на фоні цього знаменитість залишилася без заробітків, оскільки її концерти на території рф стрімко почали скасовувати. І все ж співачка знайшла чим себе зайняли. В заради цього вона згадала про Україну, але, безпосередньо про ті території, які нині є окупованими. Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Уродженка Закарпаття та зрадниця України Лоліта Мілявська мала б у цьому році проводити ювілейні концерти. Але, її репутація говорить сама за себе. Адже замість того, аби залучитися підтримкою російської публіки, вона щоразу потрапляє у гучні скандали, які навіть були повʼязані з підтримкою президента України Володимира Зеленського.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, не тільки Філіп Кіркоров знайшов спосіб, як вимолити прощення у кремля . Лоліта Мілявська теж зараз активно намагається не втратити бажані російські рублі. Тому заради відновлення репутації співачка звернулася до місцевих "громадських діячів" на окупованих територіях, аби відновити там храм.

Окрім того у своїй промові Мілявська заявила, що була ледь не першою, хто з зірок їздив у місця "збройних зіткнень", та передавала туди тепловізори та в цілому фінанси. Таким чином запроданка фактично знову підтвердила, що підтримувала російську агресію проти українського народу.

Я одна з перших, хто співав концерти у Донецьку та Луганську. Я співала, а дорослі мужики плакали. Потім вони мені розповідали про той жах, який пережили,

– видала Лоліта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після "голої вечірки" з пропагандистських етерів видалили левову частину зірок . "Блакитний вогник" розпрощався відразу з 26 артистами, серед яких була і Лоліта.