Дует Ladaniva представлятиме Вірменію на Євробаченні: про що він співатиме на міжнародній сцені (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гурт Ladaniva
Фото: instagram.com/ladaniva.ladaniva

Артисти обʼєднують у своїй творчості сплав вірменського фолку та сучасну світову музику

Вже менше ніж за місяць у Мальме відбудеться фінал пісенного конкурсу Євробачення, тому країни-учасниці продовжують розсекречувати своїх представників та їх композиції. А слідом за Швецією представити світові конкурсну роботу наважилася й Вірменія. Хто представлятиме країну та чим особлива пісня артистів — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Цього року Вірменію представлятиме дует Ladaniva, до складу якого входить вірменська вокалістка Жаклін Багдасарян і французький мультиінструменталіст Луї Томас. Артисти обʼєднали у своїй творчості сплав вірменського фолку та впливів сучасної світової музики. Саме тому їх конкурсна композиція “Jako” ритмічно дещо нагадує культурну спадщину народної вірменської музики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж виконавиця стверджує, що ця пісня — про відвагу позбуватися рамок правил і стереотипів. Тому своїх слухачів вона закликає виходити за межі суспільно прийнятих норм і робити те, що припадає до душі.

У дитинстві мене називали Жако. У міру того, як я росла, мені завжди говорили, що дівчинка повинна "добре поводитися", бути скромною, нормально вдягатися, багато не розмовляти, не робити божевільних речей...
— пригадує виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями композицію для Євробачення представив Ізраїль . До слова, участь співачки Еден Голан у конкурсі була під загрозою , адже артистка була тісно повʼязана з росією.