"Це не говорить про те, що я думаю": Григорій Решетнік виправдався за участь у весіллі екс-чиновників та свою фразу "гуляє вся країна"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Григорій Решетнік
Фото: кадр з відео

Ведучий зазначив, що не вважає проведення весіль під час війни чимось недоречним

Популярний український телеведучий та шоумен Григорій Решетнік вперше публічно прокоментував свою участь у скандальному весіллі колишніх чиновників Ростислава Ільницького та Роксолани Москви, де він був у ролі зіркового ведучого. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв'ю блогерці Аліні Доротюк Григорій чесно відповів, що не вважає весілля під час війни якоюсь недопустимою річчю. Решетнік каже, що коли відбуваються подібні заходи, то до нього залучаються багато людей, які роблять роботу, яка своєю чергою оплачується, а відтак сплачують податки, чим і допомагають державі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, шоумен прокоментував і свої слова на весіллі “гуляє вся країна”, за які отримав чималу порцію хейту. Тоді українці йому дорікали, що не може гуляти країна, яка потопає у крові через російську агресію.

На цьому весіллі присутні військові, ми збираємо донати для військових, ми співаємо гімн України, ми кричимо "Слава Україні", ми, стоячи, робимо хвилину мовчання і ми постійно про це говоримо, тому що це весілля у Львові. Другий день — у вишиванках… Потім береться ця фраза, вирвана з контексту, тому що я, коли побачив, скільки людей, я сам здивувався, я кажу, що таке враження, що сьогодні гуляє вся Україна. Це не говорить про те, що я думаю. Це в контексті, — тому давайте вітати молодят,
- пояснив свою позицію шоумен.

Дивитися з 26:33

Як підсумок, Григорій зауважив, що не відчуває ненависті з боку людей у свій бік. він концентрується і бачить позитивну реакцію. Проте, ведучий твердо переконаний, що це була спеціально влаштована акція проти нього. На його думку, це вчинив колишній колега з телеканалу СТБ. Втім, імені того, хто його підставив, Решетнік не став розкривати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Григорій Решетнік заявив, чи піде воювати на передову. Телеведучий назвав мову, за якої візьме до рук зброю.