Роман чи не Роман, ось у чому питання: Аліна Гросу зізналася, чому не поспішає розкривати імʼя свого загадкового чоловіка (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 336
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Гросу
Фото: instagram.com/alina_grosu

Прихильники впевнені, що ним є російський актор Роман Полянський, однак сама співачка не поспішає ані спростовувати це, ані підтверджувати

Співачка Аліна Гросу вже декілька тижнів поспіль ділиться зі своєю широкою аудиторією весільними кадрами . Ба більше її новий кліп був присвячений саме цьому особливому дню в її житті, який, як стверджує знаменитість, вона вирішила розділити з прихильниками. Однак досі Аліна так і не розсекретила імʼя свого коханого. Чому саме — дізнавайтеся нижче!

Користувачі Мережі впевнені, що вони вже самостійно змогли дізнатися, за кого вийшла заміж Аліна Гросу. При цьому знадобилося їм тільки декілька кадрів, на яких чоловік був повернений спиною до камери. І все ж багато хто впевнений, що українська співачка так і не завершила стосунки з російським актором Романом Полянським. Тому, за їх припущеннями, знаменитості могли тривалий час приховувати свої стосунки, а нещодавно офіційно їх закріпити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж Аліна Гросу не заперечує такі обговорення, втім і підтверджувати їх не поспішає. Натомість артистка лише підігріває зацікавленість публіки й продовжує жартувати, чому досі не показу обличчя свого чоловіка.

Невже в нього є коханки й тому він не світить обличчям. Чи може не хрещений?
— загадково написала Аліна Гросу.
Аліна Гросу
Фото: instagram.com/alina_grosu
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, тільки нещодавно Аліна Гросу змусила своїх прихильників серйозно хвилюватися. Адже за короткий проміжок часу вона двічі потрапила під крапельницю .