Старша донька Олі Полякової розсекретила, заради чого у 19 років звернулася за допомогою до хірургів

Новини шоубізнесу
1 739
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Полякова
Фото: instagram.com/mashapolyakova

Маша Полякова пригадала нещодавню операцію, яка знадобилася їй на фоні проблем зі здоровʼям

19-річна донька Олі Полякової, вперше назвала причину своєї нещодавньої операції . Ще у січні цього року 19-річна Маша, яку звинуватили у крадіжці , лягла на хірургічний стіл. Для чого саме — дізнавайтеся на Хочу!

Ще у листопаді 2023 року Маша разом зі своєю зірковою мамою відпочивали в Африці, де їй несподівано стало зле. Тоді донька Олі Полякової скаржилася на неприємні відчуття в області жовчного міхура, у звʼязку з чим спеціалісти їй діагностували жовчнокам'яну хворобу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Днями у себе в Insta Stories Маша Полякова підтвердила, що операція була повʼязана саме з тією ситуацією. Донька артистки зізналася, що була вимушена видалити жовчний міхур, адже живучи у Лондоні вона часто вживала шкідливі напої.

Мені вирізали жовчний. Напевно, треба було менше пити в Англії! У мене було три приступи панкреатиту. Там вже були спайки, і мені казали, що наступна могла б мені зробити хронічний панкреатит,
— розповіла Маша Полякова.
Маша Полякова
Фото: instagram.com/mashapolyakova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Маша та Оля Полякова поворожили на те, яке місце Україна посяде на Євробаченні . Дівчата впевнені, що виступ цьогорічних претендентів принесе нашій країні доволі високе місце.