Родина MONATIK у повному складі взяла участь у мирному мітингу в центрі столиці (ФОТО)

Новини шоубізнесу
7 088
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

MONATIK 2024, фото
Фото: instagram.com/monatik_official

Артист закликав частіше та гучніше говорити про українців, яких незаконно утримує рф

Раніше ми писали, що MONATIK зняв мистецький тизер до свого 4-го сольного альбому прямо у бомбосховищі. Тепер артиста помітили у Києві серед мирних мітингувальників. Більше про це - далі.

Мультиартиста MONATIK помітили в центрі української столиці. Разом зі своєю родиною від взяв участь у мирному мітингу Free Azov. Захід направлений на підтримку полонених військових та цивільних українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідна інформація з’явилась в мікроблозі артиста. Він опублікував кілька світлин на яких зазнімкований разом з дружиною Іриною та двома синами. Разом з іншими учасниками акції вони тримають плакати з закликами звільнити з полону українців, яких незаконно утримує країна-агресор.

Виконавець наголосив, що обміну полоненими не було протягом тривалого часу.

Одного разу ми, артисти, стали публічними для того, щоб надавати ще більшого розголосу таким важливим справам, як сьогоднішня. Як культурний діяч, я звертаюсь до світової спільноти, аби звернути увагу на цю мирну демонстрацію у самому центрі рідної України! Наразі відомо, що росія утримує понад 20 тисяч цивільних заручників та понад 5 тисяч військовополонених. Захисників "Азову" не обмінюють вже протягом дуже довгого часу! До них просто немає доступу наразі!
- йдеться у дописі.
MONATIK 2024, фото
Фото: instagram.com/monatik_official

Також MONATIK закликав брати участь у мирних акціях протесту, які у Києві відбуваються щотижня.

Коли полонені присутні в інфополі, їхні шанси на виживання і повернення збільшуються. Тому наші голоси можуть лунати на весь світ для того, аби привернути увагу, що росія утримує наших захисників. Мирні акції проходять кожного тижня! Полон вбиває! Кожен день перебування там - це справжнє пекло для наших захисників та захисниць, їхніх сімей та кожного українця. Шануй полеглих! Допомагай живим! Кричи про полонених!
- підсумував виконавець.
MONATIK 2024, фото
Фото: instagram.com/monatik_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також у дуже особливий концертний тур заради порятунку українських військових їде гурт СКАЙ. У цій статті ділимося усіма подробицями.