Підтримує захисників. Українська порноактриса Джозефіна Джексон взяла участь у фотосесії з військовими, які втратили кінцівки

Новини шоубізнесу
2 732
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

instagram.com/ta.sama.backup
Джозефіна Джексон знялась з захисниками

Фотосесію організували для того, щоб створити благодійний календар

Чимало українських зірок підтримують всіма силами військових, або воюють в лавах ЗСУ . Не виключення відома порноакторка Джозефіна Джексон, яка нещодавно знялась в фотосесії з бійцями, які втратили кінцівки.

Українська зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон взяла участь у фотосесії разом з захисниками України, які втратили кінцівки на полі бою. Знімки з цієї фотосесії будуть використані для створення календаря, а залучені кошти підуть на реабілітацію та протезування наших героїв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це актриса повідомила на своїй особистій сторінці в Instagram, де також оприлюднила відео з бекстейджу фотосесії. Інтернет-користувачі висловили своє захоплення ініціативою та залученням Юлії до цієї справи, висловивши подяку порноакторці за її підтримку наших військових.

На опублікованих знімках видно, що фотосесія відбувалася в театрі серед розкішного інтер'єру. Джозефіна Джексон змінювала декілька образів, але завжди це були розкішні вечірні сукні. 12 воїнів з ампутаціями позували в елегантних класичних костюмах. Кожен з ним разом з Джозефіною прикрасить окрему сторінку календаря.

Варто відзначити, що Юлія Сенюк дебютувала у порноіндустрії під псевдонімом Джозефіна Джексон у 2019 році, коли їй було 23 роки. У 2021-му вона знялася в українському комедійному мінісеріалі "Порно, я кохаю тебе". Через рік порноактриса з Львівщини потрапила на друге місце у списку тих, кого найбільше шукали українці на PornHub.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось породілля-зрадниця з Маріуполя, яку врятували під час ракетного удару по пологовому будинку, цинічно стала на сторону Росії . Вона заявила, що все показане в оскароносній стрічці "20 днів у Маріуполі" — це "ярмарок лицемірства".