Тіну Кароль прямо запитали, скільки ще вона планує бути самотньою: реакція співачки виявилася дуже інтригуючою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 788
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль
Фото: instagram.com/tina_karol

Артистка знову розбурхала Мережу питаннями щодо свого особистого життя

Українська співачка Тіна Кароль хоч і приховує своє особисте життя, але часто любить привернути до цієї теми увагу прихильників. Раніше артистка провокувала чутки щодо роману зі співаком Даном Баланом, відомим хореографом Дмитром Жуком, та навіть музикантом зі своєї команди , бас-гітаристом Дмитром Поповим. А от днями вона знову натякнула, що більше не самотня. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!ʼ

Не так давно Оля Полякова “напророчила”, що у майбутньому Тіна Кароль вийде заміж вдруге . А на фоні цього й сама Тіна вирішила поспілкуватися з шанувальниками на тему особистого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у Stories в Instagram співачку запитали, чи планує вона знову відкрити своє серце для нових стосунків. А у відповідь про те, скільки ще вона планує бути самотньою, Тіна Кароль тільки записала відео, на якому вона багатозначно посміхається, однак прямо особисте життя так і не коментує.

Майстер-клас від Тіни Кароль, як, не сказавши ні слова, наробити купу заголовків. Той випадок, коли особисте життя артиста цікавить народ набагато більше, ніж його пісні. Сама Тіна це добре розуміє і роками успішно монетизує,
зазначає Telegram-канал “Культурна Прачечна”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль здивувала своїх шанувальників новим релізом. Отож, артистка випустила композицію “З тобою”, відеоряд до якої мав дещо еротичний характер .