"Блокуватиму одразу": Таня Пренткович відзначилася скандальною заявою на фоні мальдівського скандалу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
26 989
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тетяна Пренткович
Фото: Instagram/tanyaprentkovych

Блогерці не подобається хейт, який отримує вона та її чоловік

Знаменита українська блогерка мільйонерка Таня Пренткович, чоловік якої поїхав у Польщу, а опинився на Мальдівах, заявила що буде робити із хейтерами її та її родини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож днями Таня розповсюдила Stories в яких зробила кілька важливих заяв. По-перше, їй вкрай не сподобалося що левова частка фоловерів обурилася громадянською позицією її чоловіка, який зазначив, що не буде повертатися до України після свого мальдівського скандалу. Вона в обличчя посміялася з користувачів і прикріпила фото з охоплення свого контенту.

Пост Тані Пренткович
instagram.com/tanyaprentkovych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідні світлини доволі оперативно з'явилися в Instagram Stories жінки. Вона вже почала активно звинувачувати користувачів.

Щодо хейту на моїй сторінці: блокуватиму одразу будь-який хейт та не дозволятиму поливати брудом себе і моїх людей. Хочу бачити навколо себе лише тих, кому близькі мої принципи! Інших попрошу тихенько вийти,
— написала Пренткович. 
Пост Тані Пренткович
instagram.com/tanyaprentkovych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як чоловік Пренткович повідомив, що вони з родиною виїжджають за кордон. Андрій Гонковський поки що не розповідає, куди саме вони відправляться.