Просто відкрити очі... зірки "Нового каналу" розповіли, що робить їх щасливими

Новини шоубізнесу
3 226
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Віталіна Біблів і Аліна Кошарна, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Акторки серіалів «Будиночок на щастя» і «Звʼязок» розповіли, чи змінилося у них відчуття щастя з початком великої війни

За понад два роки повномасштабного вторгнення ми переконалися: немає іншого часу жити й бути щасливими, ніж зараз. І насправді щастя – в дрібницях: у ранковій каві, побутовій метушні, прогулянці, улюбленій справі чи вечірніх посиденьках. Після початку війни ми стали ще більше цінувати моменти радості. З нагоди Міжнародного дня щастя , який відзначають 20 березня, (назва видання) розпитали акторок серіалів Нового каналу, як вони поповнюють запаси ендорфінів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Віталіна Біблів, акторка серіалу «Будиночок на щастя»

Віталіна Біблів, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Багато змінилося у відчутті щастя з початком повномасштабного вторгнення. У мене воно дуже-дуже сильно загострилось. Наприклад, я щаслива, коли прокидаюся після ракетних обстрілів і розумію, що не почула їх. Якщо я просто відкрила очі, то це теж для мене щастя. Буває, виходжу на сцену і ловлю себе на думці, що незалежно від того, що ми живемо посеред війні, я маю змогу бачити очі глядачів. В цей момент переповнена щастям! Також щаслива, коли бачу своїх батьків, коханих та дорогих мені людей. А ще я на 100% усвідомила, що для справжнього щастя вистачить просто бути вдома, поруч зі своїми. Я зараз декілька тижнів у Німеччині, чекаю на прем'єру вистави у Дюссельдорфському театрі. І от дуже сильно розумію людей, які були вимушені переїхати. Хочу, щоб всі українці, які мріють повернутись додому, мали змогу це зробити.

— говорить Віталіна.

Аліна Кошарна, акторка серіалу «Звʼязок»

Аліна Кошарна, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Я відчуваю щастя від того, що зранку їду на роботу! Або коли маю змогу зустрітись з друзями, провести з ними час. Вважаю, що в принципі я щаслива людина, бо живу, займаюся своєю справою, намагаюсь допомагати! І маю на це сили. А ще ж ця весна! То, може, і закоханість теж дарує щастя (усміхається). А ще я щаслива, коли українці дивляться український продукт! Неважливо де, на якій платформі, головне, що українське кіно, серіали нарешті мають багато переглядів і відгуків!

— розповідає Аліна Кошарна.

Марія Стопник, акторка серіалів «Будиночок на щастя» та «Голова»

Марія Стопник, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Останнім часом я відчуваю себе щасливою в дрібницях. Коли ми, наприклад, з найближчим другом сидимо тихим нетривожним сонячним днем і повільно п'ємо смачну каву. Зараз найбільше ціную такі речі. А от нещодавно, у дуже напружений період перед випуском нової вистави, я відчула себе глобально щасливою. В якийсь момент, під час зустрічі з подругами, я подумала: «Так хочеться кудись поїхати за місто відпочити. Хоча б на день». Виявилося, що в них теж був такий момент. Тож ми спонтанно поїхали в будиночок з чаном буквально на одну ніч. А пік щастя був, коли сиділи в цьому чані вночі, навколо нас сніг і нікого більше нема. Раптом ми побачили, як щось світиться далеко за горами. Дуже довго туди дивилися, а потім зрозуміли, що це виходить яскравий повний місяць. Це було дуже потужне відчуття спокою, яке зараз у мене тотожне до щастя. Тому у всі миті, у яких я відчуваю спокій і безпеку, можу сказати, що я – дуже щаслива.

— говорить Марія Стопник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше 43-річна Біблів зізналася, чому поки що не буде ставати мамою . Актриса говорить, що зараз їй страшно народжувати.