Зірка "Дикого ангела" Наталія Орейро намагалася приховати свою поїздку на росію, але пропагандисти її "попалили"

Новини шоубізнесу
6 922
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Наталія Орейро
Фото: instagram.com/nataliaoreirosoy

В Мережу злили кадри, на яких знаменитість вже покидала росію, хоча сама вона явно воліла залишитися непоміченою

Уругвайська акторка і співачка Наталія Орейро, яка стала відома на увесь світ завдяки серіалу "Дикий ангел", таємно приїхала до Москви. Артистка намагалася приховати це від широкого загалу, проте у пропагандистів, схоже, були на те інші плани. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Так, пропагандистські Telegram-канали стрімко почали хизуватися тим, що зірку “Дикого ангелу” помітили в столичному аеропорті. Як зʼясувалося, спочатку Наталія Орейро прилетіла з Уругваю до Санкт-Петербурга заради зйомок новорічного фільму "Лист діда мороза". А після того — знаменитість відправилася у Москву та покинула росію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що цього разу новини про свою поїздку до московії Орейро намагалася приховати. Заради цього вона не контактувала з російськими фанатами й намагалася приховати обличчя за капюшоном та жовто-блакитним шарфом. Однак місцеві журналісти впізнали знаменитість і рознесли цю новину по усім ЗМІ.

Варто зазначити, що Наталія Орейро — фанатка росії. Ще декілька років тому вона разом з сином отримала громадянство рф та зізнавалася, що “завжди мріяла бути росіянкою”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що одеситка Регіна Тодоренко отримала російський паспорт . Судячи з усього, з новими документами запроданці кортіло прийняти участь у президентських виборах на московії.