Соня Морозюк розповіла про свої уподобання в ліжку та зізналася, що наразі не перебуває у стосунках (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
27 405
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Художниця Соня Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Художниця не соромиться говорити про відверті речі

Відома українська художниця Соня Морозюк, яка зізналася, що закрутила стосунки зі скандальним Романом Гринкевичем будучи заміжньою, поділилася своїми уподобаннями в інтимному житті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, художниця Морозюк дала розгорнуте інтерв'ю Дмитру Гордону, в якому розповіла про свій зв'язок зі скандальною родиною Гринкевичів, яких звинувачують у розкраданні коштів, які мали використовуватися на потреби ЗСУ. Однак, окрім розмов про стосунки Соні та Романа - сина головного фігуранта справи Гринкевичів Ігоря, журналіст запитував Соню і про особисті речі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зрештою, під час бесіди вони дійшли до доволі пікантного питання. Зокрема, Дмитро Ілліч згадав Соні її давні слова про те що вона дуже любить сквірт ( процес виділення певної кількості прозорої або злегка забарвленої рідини з жіночої уретри, що відбувається під час сексу - прим.ред ). Гордон згадав, як одна з коментаторок писала Соні нібито вона отримала численні подарунки від Гринкевича через те, що йому дуже подобався її сквірт. Отож, Соня вирішила спочатку пояснити глядачам, що таке сквірт та зауважила, що для неї немає табуйованих тем.

Сквірт - це досі не до кінця вивчене медиками та науковцями явище, коли дівчина під час статевого акту фонтанує якоюсь рідиною. Стосовно обговорення цього епізоду мого YouTube каналу. В мене є тільки одне питання. А чого цей канал ніхто не дивився, коли я його робила. Це просвітницький канал! Я сиджу і розповідаю там не тільки про секс. Там дуже багато всього і одна з тем випуску була про секс.
- зазначила Морозюк.

Дивитися з 1:27:23

Окрім того, художниця повідомила що наразі у її житті немає ані чоловіка, ані бойфренда. Відтак, Соня заявила, що хоч в її житті немає сквірту, зате вона наразі “наповнює резервуари”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Соня Морозюк відповіла, чи прийде на суд підтримати Романа Гринкевича. Окрім того, художниця прокоментувала закиди щодо схожості з Оксаною Марченко.