Скандальна українська художниця публічно висміяла свої заручини з корупціонером (ФОТО)

Новини шоубізнесу
13 387
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Соня Морозюк 2024, фото
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk/

Дівчина була одягнута в футболку з красномовним принтом

Соня Морозюк, яка раніше розповіла про уподобання в ліжку, висміяла свої невдалі заручини з Романом Гринкевичем. Зробила вона це в оригінальний спосіб - за допомогою принту на футболці.

Днями в Мережі з’явилось інтерв’ю Соні Морозюк, яке вона дала українському журналісту Дмитру Гордону. Відзначилась дівчина не лише гучними заявами, а й вибором вбрання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скандальна художниця одягнула білу футболку з авторським дизайном. Так, на ній було написано “Не даю без декларації”. У такий спосіб дівчина висміяла свої заручини з ймовірним корупціонером Романом Гринкевичем.

Соня Морозюк та Дмитро Гордон, фото
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk/
Художниця Соня Морозюк та журналіст Дмитро Гордон, фото
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk/

Їхні стосунки тривали 5 місяців, а заручини відбулися у Венеції. Однак згодом коханого Морозюк разом з його батьком-бізнесменом затримали за розкрадання коштів, що були виділені на потреби українських військових. Спочатку художниця утримувалась від коментарів, а потім швиденько покинула Гринкевича.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також Соня Морозюк відповіла, чи прийде на суд підтримати Романа Гринкевича. Заодно вона прокоментувала закиди щодо схожості з Оксаною Марченко.