Онкохвора зірка серіалу "Усі жінки – відьми" вразила виглядом після операції на головному мозку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
5 630
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шеннен Догерті
Фото: Getty Images

Шеннен Догерті пригадала досвід важкого хірургічного втручання

Важкохвора американська акторка Шеннен Догерті усіляко намагається побороти четверту стадію раку грудей, хоч вже має навіть плани після смерті, адже хоче стати ювелірною прикрасою . А нещодавно вона пережила серйозну операцію по видаленню пухлини в головному мозку. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Шеннен Догерті розмістила знімок з лікарняної палати, який був датований ще січнем 2023 року. Хірургічне втручання зірка серіалів “Беверлі-Гіллз, 90210” та “Всі жінки — відьми” перенесла саме тоді, однак настільки відверто ділитися згадками зі своїми прихильниками вона раніше не наважувалася.

На фото Шеннен позує на лікарняному ліжку, підключена до необхідних установок, що відстежували стан її організму. І хоча у кадрі акторка виглядає розслабленою, насправді тоді вона дуже сильно хвилювалася, оскільки попереду на неї чекала надважка операція.

Те, що у мене на лобі, призначалося для картографування. Я не ставила запитань, мене просто охопив страх і занадто багато всього, що відбувається. І це той момент, коли мені дали ліки для розслаблення, перш ніж приспати мене. Очевидно, що вони мені сподобалися,
— пригадала Шеннен Догерті.
Шеннен Догерті
Фото: instagram.com/theshando

Зазначимо, що вперше акторці діагностували рак молочної залози ще у 2015-му. Два роки поспіль Шеннен боролася з хворобою, після чого повідомила, що сталася ремісія. Однак вже у 2019 році недуг повернувся, за рік вона почала страждати від раку четвертої стадії з метастазами, а у 2023-му стало відомо, що рак розповсюдився на мозок і кістки.

Ранеше Шеннен Догерті зізналася, чому зникла після 3 сезону "Усі жінки — відьми". Виявилося, що це сталося не за її ініціативи.