Прю з "Усі жінки - відьми" зізналася, що після смерті хоче стати ювелірною прикрасою

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома американська акторка Шеннен Догерті, яка наразі бореться з раком та висловлює щирі сподівання на повне одужання , несподівано відзначилася заявами про свій похорон. Подробиці - в нашому матеріалі.

52-річна Шеннен заявила, що після своєї смерті хоче аби її кремували. Про це повідомило авторитетне видання  Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вочевидь, знаменитість допускає можливість того, що їй залишилося не так вже й довго жити на цьому світі. Відтак, тяжкохвора Догерті серйозно задумується про те, як завершиться її життєвий шлях. Артистка хоче, щоб її не просто кремували,  а змішали її прах з прахом її собаки та батька. Окрім того, Шеннен має тверде переконання, що на її похорон прийдуть багато людей, але вона цього б не хотіла.

Я не хочу, щоб вони там були, тому що їхні причини для появи не найвагоміші. Я знаю кілька людей, які не люблять мене настільки, що прийдуть на похорон. Я не хочу, щоб люди плакали або говорили фрази типу "слава Богу, що ця с*ка тепер мертва,

— заявила Шеннен.

Окрім того, селебритіс сприйняла рішення про те, що частина її праху буде використана задля створення ювелірної прикраси. Однак, акторка попри все сподівається на сучасну медицину, завдяки якій їй вдасться максимально відтермінувати свою кончину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Шеннен Догерті зізналася, чому зникла після 3 сезону "Усі жінки - відьми". Зокрема, Шеннен пояснила, що всьому виною стала інша зірка проєкту, а саме мова йде про Аліссу Мілано, яка зіграла роль Фібі у вищевказаному серіалі.