Брат Макса Чмерковського, який утік з України, переміг в американських "Танцях із зірками"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Танцюристи Чмерковські продовжують підкорювати США! Так, брат першого "Холостяка" України Макса Чмерковського переміг у популярному американському шоу "Танці з зірками". Що про це відомо розповідаємо на HOCHU.ua!

Валентин Чмерковський уже довгі роки є зіркою американського проєкту "Танці з зірками". Хореограф відмінно зарекомендував себе, адже неодноразово ставав переможцем - у 2015, 2016 і, відповідно, у 2023 році. Минулого року він посів друге місце, а у 2012, 2014 і 2016 та 2017 роках - був "бронзовим" призером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Радісною новиною про перемогу в 32-му сезоні шоу Валентин Чмерковський поділився на своїй сторінці в Instagram . Хореограф зазначив, що радий уже стільки років бути частиною популярного американського телепроекту. Артист зазначив, що боровся за перемогу заради своєї 17-річної партнерки, щоб подарувати їй упевненість у своїх можливостях.

Стільки роботи. Стільки радості. Стільки любові. Дякую, "Танці з зірками", що довірили мені такий цінний вантаж. Сочі Гомес, ти така маленька зірочка. Ось чому я так хотів цього для тебе. Я сподіваюся, що це продовжить зміцнювати твою самооцінку і дасть тобі сили домагатися своєї мрії та постійно прагнути до поліпшення себе і світу навколо,

- прокоментував свою перемогу Валентин Чмерковський.

Брат Макса Чмерковського, який утік з України, переміг в американських "Танцях із зірками" - фото №1
Фото: instagram.com/_xochitl.gomez
Брат Макса Чмерковського, який утік з України, переміг в американських "Танцях із зірками" - фото №2
Фото: instagram.com/_xochitl.gomez

Нагадаємо, брат Валентина Максим Чмерковський, теж довгі роки живе в США. Однак на початку повномасштабної війни в Україні він був у Києві. Перший "Холостяк" зізнавався, що відчував сором, коли покидав рідну країну разом із жінками, що вивозили дітей за кордон. Судячи з соцмереж братів Чмерковських, вони займаються благодійністю і допомагають українцям, які постраждали від війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, цього року Максим Чмерковський вдруге став татом . Знаменитий танцюрист уже розсекретив, яким ім'ям назвав сина і не став приховувати обличчя малюка від публіки.