Макс Чмерковський втретє стане батьком: дружина хореографа оригінально повідомила про вагітність (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Лише 7 місяців тому Макс Чмерковськи вдруге став батьком , проте вже зовсім скоро його сімʼя розшириться ще більше. Адже, як виявилося, дружина відомого хореографа знову вагітна! Більше деталей розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Тривалий час Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд переживали важкий період, коли жінці не вдавалося стати мамою. Тоді артистам не допомогла навіть процедура штучного запліднення. Проте після особистих сімейних драм танцівниця все ж народила коханому чоловікові другого сина. А вже через 7 місяців після народження Ріо стало відомо, що скоро в родині Чмерковського зʼявиться ще один малюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це пара повідомила у спільному дописі в Instagram , показав, як про вагітність дружини дізнався Макс. Судячи з його реакції, хореограф не відразу зрозумів, що скоро стане багатодітним татом, а коли Пета вже прямо сказала йому про це, чоловік не стримав сліз та щиро зрадів такій новині, хоча й був трохи шокований.

У нас буде дитина. Так, ми знаємо… у нас лише народився малюк! Це було дуже несподівано (через 4 місяці після пологів), але ми дуже щасливі й готові скоро стати сім'єю з 5 осіб! Після всього, через що довелося пройти з викиднями та ЕКЗ, ми надзвичайно щасливі та знаємо, що нам пощастило, коли це диво сталося з нами,

– розповіла дружина Макса Чмерковського.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Макс Чмерковський показав помітно підрослих синів . Хореограф поїхав у відрядження та майже відразу почав сумувати за дітьми.