Кіркорова ганебно знудило перед окупантами, а після — він вирішив відігратися на доньці "вагнерівця", який втратив ноги

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Намагаючись  вимолити прощення у путіна за участь у "голій вечірці" Філіп Кіркоров тільки більше почав паплюжити свою і без того невтішну репутацію. Виправити помилки він, як і його не менш скандальна колега Лоліта, вирішив саме на окупованих територіях . Однак відвідуючи окупантів він навряд забезпечив їх гарним настроєм. Що відомо про його поїздку на тимчасово окуповану Донеччину — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Міністерство оборони Великої Британії на платформі X (в минулому — Twitter) повідомило , що російська влада серйозно тисне на культурних діячів, аби ті демонстрували підтримку кремлівського режиму та диктаторських поглядів путіна. Зокрема серед них опинився і фанат "руського миру" Філіп Кіркоров, адже інакше йому так і не вдасться відновити репутацію на болотах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Власне тому днями путініст приїхав у тимчасово окуповану Горлівку, де навідався до поранених військовослужбовців армії рф. Там його спіткав чималий конфуз, адже його чуттєва натура не витримала сильного навантаження на психіку. Так, за словами свідків, несподівано Кіркорову стало зле від запахів гнилих кінцівок і спітнілих окупантів, тому його знудило прямо на очах військових.

Артиста знудило прямо в палаті з військовими. Він почав матюкатися на одного з ветеранів. Щойно заспокоїли. Довелося вимкнути камери та вивести Філіпа на свіже повітря,

— розповів свідок подій.

Однак на цьому "пригоди" Кіркорова не завершилися. Адже на окупованих територіях він також планував зустрітися і з дітьми, для яких підготував вкрай дивний подарунок. Підлабузник кремля, мабуть вирішив, що його цільова аудиторія молодша щонайменше на 50 років. Тому дітям він привіз "пупса Філіпа".

І все ж не всім охочим (і неохочим теж) дісталася ексклюзивна іграшка. Так, за словами очевидців, з Кіркоровим зустрілася 7-річна дівчинка, тато якої воював у терористичному ПВК "Вагнер" та втратив на фронті обидві ноги. Дитина задивилася на артиста, через що він розсердився та доволі агресивно запитав "Чого дивишся?", а після — всунув їй свого пупса. Але, дівчинка сказала, що іграшка страшна, на що артист ще більше розлютився, пробубнів щось собі під ніс та видав, що залишить її без подарунка. Така поведінка путініста налякала дитину, тому вона розплакалася в ході зустрічі з кремлівським блазнем.

Кіркорова позорно знудило перед окупантами, а після — він вирішив відігратися на доньці "вагнерівця", який втратив ноги - фото №1
Кіркорова позорно знудило перед окупантами, а після — він вирішив відігратися на доньці "вагнерівця", який втратив ноги - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ірина Білик рознесла Філіпа Кіркорова після його виступу з її піснею в окупованій Горлівці. Путініст безсоромно заспівав перед окупантами її хіт "Снег".