"Екснаречена" Віталія Козловського відреагувала на його майбутнє батьківство: "Справа випадку" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
51 608
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Раміна Есхакзай та Віталій Козловський

Раміна Есхакзай привітала відомого співака з весіллям та новиною про довгоочікуване поповнення в родині

Віталій Козловський вже давно почав говорити про бажання стати татом, проте тільки днями стало відомо, що мрії співака нарешті втіляться в життя, адже незабаром у нього народиться первісток . Таку новину не могла проігнорувати “екснаречена” артиста, журналістка Раміна Есхакзай.

Так, на своїй сторінці в Instagram блогерка опублікувала спільне фото з Віталієм Козловським. Як відомо, їх роман у 2016-2017 роках був фіктивним, проте за той час вони зблизилися та донині зберігають теплі стосунки. Тому сама Раміна не тримає жодних образ на “екскоханого” та навпаки підтримує його. Не виключенням стали новини про шлюб Віталія та його майбутнє батьківство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На кадрі Раміна та Віталій дружньо обіймаються. А привітати “колишнього” журналістка вирішила в оригінальний спосіб, пригадавши старі пісні артиста, виконувати які він не має права.

Пінаколада — справа випадку. І все таки Шекспір напише не про нас,
— написала Раміна.
Раміна Есхакзай та Віталій Козловський
Фото: instagram.com/raminalalala
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями колишній побратим Віталія Козловського розкрив всю правду про службу артиста в лавах ЗСУ. Чоловік зізнався, чи не є перебування співака на фронті лише піаром.