“Миші, які бігали по нам ночами, зранку були контужені”: Козловський пригадав ворожий обстріл, що тривав декілька годин поспіль

Новини шоубізнесу
658
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак та військовий Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Співак та військовий ЗСУ розповів один з найстрашніших моментів на фронті

Співак Віталій Козловський, який нещодавно поділився ексклюзивними кадрами з фронту , пригадав особливо небезпечний досвід, який пережив на фронті за час своєї служби у лавах ЗСУ. Як артист потрапив під ворожий обстріл, що тривав дві з половиною години поспіль — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В програмі "Пісня мого життя" Віталій Козловський розповів , що з початку широкомасштабного російського вторгнення він понад сотню разів виступав для військових. Власне тому коли артист отримав повістку, то в нього не виникало жодних сумнівів у тому, що він дійсно має бути на фронті.

Однак, звісно, на передовій твоє життя постійно під загрозою. Раніше подруга Козловського розповідала про момент, коли артист міг загинути. А тепер детальніше про це пригадав і сам Віталій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, військовий розповів, що дві з половиною години поспіль окупанти завдавали ударів по його підрозділу. За словами Віталія Козловського, снаряди прилітали настільки близько до бліндажа, що контузію отримували навіть миші.

З початком бойових дій я мав більш як 150 концертів у шпиталях, на полігонах, в лісах, полях. Тоді я зрозумів, що моя місія як артиста виконана, тепер потрібно зробити більше. Коли прийшла повістка, я не вагаючись пішов воювати. Мене відправили у Донецьку область, і коли ми одного разу вийшли на позиції, нас обстріляли. По нам гатили 2,5 години з двох позицій, снаряди прилітали в семи метрах від нашого бліндажу. Можете тільки здогадуватись, який жах ми пережили. Миші, які бігали по нам ночами, зранку були контужені. Лісосмуга, в якій ми переховувалися, була як пустеля,
— пригадав Віталій Козловський.
Співак та військовий Віталій Козловський
Фото: instagram.com/1plus1_ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ходили чутки, ніби Віталій Козловський більше не служить в ЗСУ. Тому артист вирішив прокоментувати докори свого експродюсера та розсекретив, де зараз знаходиться .