"Я не мовний інквізитор": фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів, коли саме говорить російською (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 973
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Тарас Тополя
Фото: РБК-Україна

Артист зізнався у яких життєвих випадках може переходити на російську

Відомий український музикант, фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який розповів як їм з дружиною вдалося зберегти стосунки на відстані, зізнався, в яких конкретних випадках може послугуватися у своєму житті російською мовою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв’ю проєкту ТСН.ua “Наодинці” Тополя зазначив, що якщо людина не знає української, то він може говорити з нею російською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загалом, мова йде про іноземців, які можуть володіти російською. Як говорить Тополя, це стосується комунікації з литовцями.

Ну якщо от з литовцем наприклад спілкуюся, і я знаю, що у нас спільний момент комунікації може бути російська мова, тоді перехожу, звісно,
- зізнався артист.

Окрім того, Тарас відповів, яку має позицію стосовно того, коли чує, як українці говорять мовою агресора. Виконавець зізнався, що сам завжди говорить українською.

Також він відповів, як реагує на те, коли чує, що його співгромадяни розмовляють мовою окупанта.

Я не мовний інквізитор. Я скажу так: вдома з дітьми, з коханою, ми говоримо українською мовою, з усією родиною українською мовою, в "Антитілах" ми говоримо українською мовою, всюди, назовні, я говорю українською мовою. Ну щоб я звернувся до когось російською мовою в кінотеатрі, чи на заправці, чи в магазині, це взагалі абсурд. Я не пам'ятаю такого, не робив уже років 10 точно, може навіть більше",
- резюмував артист.

Дивитися з 46:32

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Тополя прокоментував позицію Алли Пугачової у російсько-українській війні. Він заявив, що Примадонна могла би і радикальніше висловлюватися стосовно дій її країни.