"Дуже шкода, що їхнє дитинство проходить так": MONATIK неочікувано заговорив про своїх маленьких синів (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 135
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Артист Дмитро Монатік зі своєю родиною, фото
Фото: instagram.com/monatik_official/

Артисту щиро шкода усіх українських дітей, яких росія позбавила щасливого дитинства

Український артист і волонтер Діма Монатік став запрошеним гостем нового великого шоу на телеканалі ТЕТ “Україна неймовірних людей”. Під час участі в шоу він раптово заговорив про своїх маленьких синів — Платона й Данила, які зараз навчаються в школі . Чому саме він про них згадав — дізнавайтеся далі!

Як повідомляє пресслужба телеканалу “ ТЕТ ”, у 2-му випуску зіркового гостя MONATIK, ведучих та глядачів у залі вражали аж 8 потужних учасників – від повітряних гімнастів і військових інструменталістів до дітей-вундеркіндів та маленьких бальників. Зокрема, пара танцівників з Івано-Франківська Інеса та Тимофій у свої 6 та 7 років показали проникливе танго під легендарну українську пісню “Гуцулка Ксеня”, чим підкорили серце запрошеного гостя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Каже, їхній номер його надзвичайно потішив:

Неймовірні діти Інеса і Тимофій. Це суцільне натхнення і задоволення. Думаю, їхній номер я буду передивлятися і своїм дітям показувати. Вони за рік 19 кубків взяли. Я і собі подумав, що час повертатися в танці,
— ділиться роздумами MONATIK.

Також співак зізнався, що історії українських дітей, які змушені жити в темний час війни, доводять його до сліз. Він, як батько, бачить, що ворог руйнує щасливе дитинство і його синів — Дані й Платона. Та водночас артист захоплюється їхньою сміливістю залишатися в Україні попри все.

Повномасштабне російське вторгнення розбило нас усіх зсередини, і особисто мені, збиратися було дуже складно. Я пишаюся тим, що моя сім’я сьогодні зі мною. Я пишаюся своїми дітьми, їхньою сміливістю. Тим, що дуже часто вони прокидаються серед ночі і йдуть у бомбосховище разом з нами, усе розуміючи, зі сміливими очима. Мені дуже шкода, що їхнє дитинство проходить так, але я пишаюся тим, як вони до цього ставляться. Вони дуже сильні,
— говорить співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що старша донька шоумена Євгена Кошового не планує навчатися в Україні. Дівчина вже приглядається до закордонних вишів і навіть попередньо вирішила, в якій саме країні хоче опановувати майбутню професію співачки.