Тандем Кацуріна та Птушкіна викликав обговорення про чергову “рокіровочку” у стосунках: "Надю, настав час нервувати!"

Новини шоубізнесу
8 876
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Міша Каурін та Антон Птушкін
Фото: instagram.com/misha_katsurin

Відомий блогер пожартував, що на цей раз ресторатор може піти від дружини до відомого українського шоумена

Стосунки, а згодом і весілля Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна стали великою несподіванкою для публіки, адже раніше вони тісно дружили родинами. Проте дехто почав припускати, що тепер у співачки може зʼявитися серйозний конкурент. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Український ресторатор Міша Кацурін та його близький друг, шоумен Антон Птушкін , ведуть спільне food-шоу, в якому розкривають цікавинки про кухню та культурні звичаї (повʼязані з їжею) різних регіонів. Їх YouTube-проєкт доволі успішно та активно розвивається, а тандем ведучих вже не раз отримував гарні коментарі за спільну роботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму новому відео Богдан Беспалов теж прокоментував проєкт Кацуріна та Птушкіна. Однак неочікувано блогер-пліткар заговорив не стільки про шоу, скільки про його ведучих. За словами Богдана, ресторатор та шоумен вдало доповнюють одне одного та органічно виглядають у кадрі. А враховуючи попередній досвід стосунків Міші Кацуріна, блогер пожартував, що можливо, Наді Дорофєєвій треба було бути більш уважною.

На що я звернув увагу: Кацурін і Птушкін просто ідеально виглядають як пара. В прямому сенсі слова. Між ними є цей “метч”, вони настільки надихаються одне одним, у них настільки горять очі одне від одного, що я подумав: “Надю, настав час тобі нервувати, бо знову буде ця "рокіровочка” свінгерська,
— заявив Богдан Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Кацуріна вперше висловилася про розрив стосунків з колишнім чоловіком. Дівчина пригадала, як цей непростий період переживала з двома дітьми.