Розійшлися чи ні: фронтмен O.Torvald розповів, чому живе окремо від дружини

Новини шоубізнесу
1 199
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Женя Галич, фото
Фото: instagram.com/jenia_galich/

Музикант зазначив, що у них з Валерією завжди було своє особисте життя

Женя Галич, який раніше повідомив про проблеми психологічного характеру, заговорив про стосунки з дружиною. Виявляється, зіркове подружжя давно живе окремо.

Лідер гурту O.Torvald та військовий Женя Галич зізнався, що наразі перебуває на відстані зі своєю дружиною Валерією. Про це він розповів журналістці програми “Тур зірками”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну дружина музиканта з двома маленькими дітьми виїхала за кордон. Повертатися назад в Україну вони поки що не планують.

Та, за словами Жені, відстань ніяк не вплинула на їхні стосунки з дружиною - вони досі разом.

Ми разом. Вона живе в іншій країні, мої дітки живуть в іншій країні, а я служу в армії, в ЗСУ. Вона не хоче служити в армії і тому вона в іншій країні. Ми завжди так жили: у мене були гастролі, у неї була робота - у нас у кожного було особисте життя. Але на те ми і подружжя, щоб вирішувати складні ситуації,
- пояснив музикант.

Женя Галич також зазначив, що ставить інтереси дітей вище за свої інтереси з дружиною.

Ми не належимо одне одному - у нас є двоє маленьких дітей. І інтереси наших маленьких дітей набагато вищі за наші інтереси з дружиною. Тому що безпека наших дітей - це основне. Саме тому вони поїхали і не повертаються,
- зазначив Галич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що у Жені Галича виникла сварка з Тарасом Тополею. Що сталося - пишемо у цій статті .