Зірка порнофільмів Джозефіна Джексон відверто зізналася, що її дратує в українцях: "Як ми будемо далі перемагати?"

Знаменитості
24 613
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Джозефіна Джексон
Фото: instagram.com/ta.sama.backup

Відома на увесь світ акторка фільмів для дорослих розповіла, які проблеми її турбують всередині країни

Одна з найвідоміших на увесь світ порноакторок Джозефіна Джексон (справжнє ім'я — Юлія Сенюк) активно підтримує Збройні сили України та навіть закликала до цього свого колегу, того самого “лисого з "Brazzers” . Та, за її словами, українці мають робити набагато більше, ніж це відбувається на даний момент. Про що саме йде мова — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Олексію Суханову для його YouTube-проєкту, Джозефіна Джексон відверто зізналася, що її дратує в українцях. За словами Юлії, за два роки повномасштабної війни вона почала відчувати злість від співгромадян, що дуже її турбує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Переважно акторка фільмів для дорослих наголосила на кібербулінгу та хейтерських коментарях, які часто можна помітити у соцмережах. При чому більшість озлоблених коментарів серед українців спрямована одне на одного. Тому зірка вважає, що такими конфліктами можна тільки погіршити становище всередині країни в умовах широкомасштабної боротьби зі справжнім ворогом.

Те, що українці стали злішими, дуже злі. А це відчувається в усьому, особливо в соцмережах. Коли вони накидуються один на одного ні за що.
Тобто треба заспокоїтись і всю свою злість в правильне русло, я б сказала, направити, а не на самих себе. Тому що якщо ми будемо між собою отак битися, сваритися, то як ми будемо далі перемагати?
— зауважила Джозефіна Джексон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джозефіна Джексон взяла участь у фотосесії з військовими , які втратили кінцівки. Знімки з цього проєкту будуть використані для створення календаря, а залучені кошти підуть на реабілітацію та протезування наших героїв