Колишній Ані Лорак офіційно розлучився з другою дружиною: "Не повторюйте чужих помилок"

Новини шоубізнесу
5 494
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Мурат Налчаджіоглу та Лілія Реус
Фото: Фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___/

Лілія Реус неоднозначно прокоментувала новину щодо власного розлучення з Налчаджіоглу

Поки Мурат Налчаджіоглу публічно сварився з новою дівчиною, його екскохана встигла похизуватися великими змінами у житті. Адже днями Лілія Реус офіційно стала холостячкою. Як вона прокоментувала цю новину — розповідаємо нижче!

У червні 2023 року Мурат Налчаджіоглу та Лілія Реус відгуляли пишне весілля в Конча-Заспі, яке згодом активно обговорювали у Мережі. Однак закоханим вистачило лише 4 місяці, аби зрозуміти, що разом їх майбутнє не буде щасливим, тому вже у жовтні ЗМІ заговорили про ймовірне розлучення пари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згодом зʼясувалося, що знаменитості дійсно розбіглися, а сам бізнесмен не став довго перейматися і вже заговорив про палке кохання до іншої . Втім його нові стосунки, як виявилося, почалися ще до офіційного розлучення з Лілією. Адже сталося воно тільки нещодавно.

Новиною про це поділилася сама Лілія Реус. У себе в соцмережах блогерка повідомила, що вже отримала документи про офіційне розлучення та залишила неоднозначний коментар з приводу колишніх стосунків з українським бізнесменом турецького походження.

Сьогодні я офіційно розлучена. На цьому все. Від себе хочу добавити: бережіть один одного, цінуйте один одного і не повторюйте чужих помилок. І нехай Бог оберігає вас і направляє на праведний шлях,
— написала Лілія Реус.
Лілія Реус
Фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно нова обраниця Налчаджиоглу розповіла, де "підчепила" колишнього Ані Лорак . За словами Анастасії, це сталося на одному з заходів, який вона відвідала.