Ведуча телепрограми "Я люблю Україну" Ксенія Мішина взяла участь у російськомовному подкасті зі своїм фітнес-тренером

Новини шоубізнесу
3 280
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua

Запис російськомовного контенту Мішиною викликав неабиякий резонанс

Відома вітчизняна акторка Ксенія Мішина, яка показала українцям свого ймовірного нового коханого, записала на Балі російськомовний подкаст. Подробиці - в нашому матеріалі. 

Про те, що вона стала однією з героїнь подкасту свого фітнес-тренера Сергія Пилькевича, Мішина розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram . Безумовно, викликає резонанс те, що Пилькевич хоч і позиціонує те, що його діяльність спрямована на міжнародну аудиторію, але всі відео він записує російською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мішина, яка є ведучою однієї з найпатріотичніших програм “Я люблю Україну” на каналі ТЕТ теж взяла участь у проєкті фітнес-тренера. Стосовно цього вже встиг висловитися відомий телеграм-канал Культурна Прачечна.

Іронічно, що Ксенія Мішина є ведучою програми «Я люблю Україну», яку канал ТЕТ позиціонує як «найпатріотичніше шоу про нашу велику нескорену країну». І це був класний рекламний хід. Ведуча родом із Криму перейшла на українську і тепер сама популяризує мову. Але інколи «свідома позиція» є банальним пристосуванством, щоб заробити грошей.
- повідомляє джерело.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те як Ксенія Мішина розповіла, як стала жертвою шахраїв. Артистку ошукали на 15 тисяч гривень.