Спочатку був Галкін, а тепер взялися за неї: Аллу Пугачову планують визнати іноагентом в Росії

Новини шоубізнесу
1 296
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Фото: instagram.com/alla_orfey/

Російська влада вже розпочала відповідну процедуру, тож скоро Пугачова отримає статус іноземного агента

Російська співачка Алла Пугачова, яка нещодавно вразила Мережу танцями під український хіт , з початку повномасштабної війни відкрито підтримує Україну. Ймовірно, російська влада чекала, що позиція зірки зміниться, адже не поспішала присвоювати їй статус іноземного агента. Однак тепер кремль налаштований серйозно. Детальніше читайте в нашому матеріалі на Хочу!

Стало відомо, що Аллу Пугачову офіційно зроблять "іноагентом" РФ. Повідомлено, що процес присвоєння цього статусу розпочався, опублікував у своєму Telegram-каналі глава Федерального проєкту з безпеки та протидії корупції Віталій Бородін.

Алла Пугачова стане іноагентом, фото
Фото: скриншот з Телеграм-каналу
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Повідомляю важливу новину. Прийшла відповідь від Генеральної прокуратури РФ на моє звернення. Почалася процедура визнання Алли Пугачової іноземним агентом, прокуратура просить Міністерство юстиції РФ визнати Пугачову іноземним агентом. Сподіваюся, контролюючі органи доведуть цю справу до кінця,
— заявив Бородін.

Сама Алла Пугачова цю новину ніяк не коментувала. Ймовірно, Примадонна була готова до таких наслідків, адже її чоловік Максим Галкін знаходиться в реєстрі "іноагентів" ще з 16 вересня 2022 року за те, що активно демонструє підтримку України та відверто засуджує політику Кремля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак деякі українські зірки вважають, що Алла Пугачова робить недостатньо. Наприклад, Тарас Тополя днями прокоментував її позицію та сказав, що їй можна було б і трішки радикальніше висловлюватися.