"Цей дзвін тарілочок, приглушених дорослих розмов – це й був звук щастя для мене": Алан Бадоєв замилував спогадами про покійну маму

Новини шоубізнесу
4 730
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Режисер Алан Бадоєв
Фото: instagram.com/alanbadoev

Режисер пригадав своє дитинство

Знаменитий український режисер Алан Бадоєв, фільм якого став лауреатом національного кінофестивалю, зворушив шанувальників теплими спогадами з дитинства. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як зізнався чоловік, вперше в житті він відчув тягу до прекрасного завдяки захопленню покійної мами, яка відійшла в інший світ минулого року. Отож, Бадоєв розповів, що найрідніша людина займалася вишиванням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона могла створити найрізноманітніші візерунки. Знаменитість пригадав теплі спогади зі свого безтурботного дитинства.

Мамочка минулого року, на жаль, пішла в кращі світи, але залишила по собі дуже багато краси. Її вишивка квітів, кольори, які вона використовувала, – це, найімовірніше, і є моє перше відчуття краси. Коли я був маленьким, для мене був абсолютним щастям ранок, коли мама й тато вже прокинулися та займалися своїми справами на кухні. Я перебігав у батьківське ліжко, там було тепло та добре. Я знав, що я живу в класній родині, що мої батьки люблять один одного. І ось цей дзвін тарілочок, приглушених дорослих розмов – це й був звук щастя для мене",
розповів режисер в інтерв’ю Marie Claire Україна.
Пост Алана Бадоєва
Фото: instagram.com/alanbadoev
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Алан Бадоєв обурився на організаторів української кінопремії “Золота дзига”. Річ у тім, що вони не включили його стрічку “Довга доба” до переліку номінантів.