"Сталась приємна халепа": співак Дзідзьо запропонував фанатам кошенят від кішки, яку він прихистив, але нарвався на осуд

Новини шоубізнесу
6 043
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Дзідзьо
Фото:@dzidzio/Instagram

Співака розкритикували, що він досі не стерилізував тварину

Популярний український співак Михайло Хома, який розповів чому позбувся образу епатажного Дзідзьо, звернувся до своїх фанатів із пропозицією про те, щоб вони прихистили кілька кошенят, яких приведе його кішка. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про вагітність своєї кішки Цюні співак повідомив на офіційній сторінці в Instagram . Цю кішку він сам прихистив три роки тому, і тепер вона чекає на потомство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Думаючи, що порадує прихильників, співак вирішив поділитися цією новиною. Він запропонувати комусь із прихильників взяти майбутніх маленьких тваринок у добрі руки.

А тепер до справи. Сталась приємна халепа, у кицюні знову будуть кошенята. Минулого року я знайшов добрих людей, які з радістю їх забрали собі і зараз безмежно щасливі. Цього року вирішив запропонувати кошенят вам, тому відкриваю попереднє замовлення на маленьких риженят, які гарантовано приносять мишей на поріг, безумовну радість і щастя, 
— артист під фото, яке розповсюдив.

Можливо, неочікувано для себе, але артист отримав порцію чималої критики на свою адресу. Фоловерам не сподобалося, що він досі не стерилізував кішку, а дозволяє їй приводити все більше і більше потомства. Зокрема, користувачі нагадали виконавцю, що у притулках знаходиться багато тварин, які заслуговують на життя в родині, а кошенята від Хоми - відібраний шанс на життя в родині якогось кошеняти з притулку.

У порівняння із співаком деякі фоловери за приклад навали волонтерів, які ризикують життям та привозять тисячі кошенят, яких покинули власники, тікаючи від війни. Також знайшлися ті, які допустили, що після того, коли знаменитість передасть кошенят у так звані “добрі руки”, то ті добрі руки відразу можуть викинуть тварину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дзідзьо різко висловився про мобілізацію артистів. Виконавець побажав керівництву держави розуму у цьому питанні.